HEB JIJ HET IN JE?

Op dit moment zoeken wij

Huisartsen (M/V) en Vertrouwensartsen (M/V)

Babylonzorg zoekt huisartsen voor interessant, boeiend en afwisseld werk op de AZC's in Hoogeveen, Hardenberg, Ter Apel en Assen. Je werkt in een leuk team van andere huisartsen die ook intervisie met elkaar organiseren.

De werkdagen en -tijden zijn bespreekbaar zodat het goed gecombineerd kan worden met je eventuele andere werkzaamheden. Ook het op invalbasis werken, bijvoorbeeld tijdens zomermaanden behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard staat daar een mooi uurtarief en reiskosten tegenover. Afhankelijk van de reisstijd, wordt een gedeelte ook beschouwd als werktijd. 

Daarnaast zoeken wij meerdere (voormalige) huisartsen in diverse delen van Nederland die oproepbaar en bereid zijn om als vertrouwensarts, de persoonlijk medisch adviseur van een asielzoeker in honger- en/of dorststaking te worden. De vertrouwensarts behartigt diens medische belangen gerelateerd aan de honger- en/of dorststaking. Deze werkzaamheden kunnen goed gecombineerd worden met eventueel andere werkzaamheden. 

Heb je interesse, wil je meer informatie ontvangen ? Neem dan contact op met Roos Hendriks, manager: r.hendriks@babylonzorg.nl

Graag maken wij kennis met jou !

 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

De met een * aangegeven velden dienen verplicht te worden ingevuld